Cu cat este mai stupefianta povestea pe care o lansezi public cu atat colectezi mai multe reactii si provoci o unda de impact mediatic.

03 septembrie 2018 Eantropolog Mentalitati

Cu cat este mai stupefianta povestea pe care o lansezi public cu atat colectezi mai multe reactii si provoci o unda de impact mediatic. Scopul unei realitati neverosimile nu este sa fie verificata si confirmata cu usurinta, caci publicul nu are timp si pregatirea necesare. Dar iti ofera un timp de respiro si o deturnare rapida de la un subiect periculos pentru imaginea ta. Abia acum devine importanta continuarea povestii. Cand nimeni nu o confirma ai nevoie de un follow- up cu date sau dovezi conjuncturale ca sa mentii treaz interesul publicului. Altfel, devii total necredibil si provoci un val de reactii negative.

de Claudiu Lucaci
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
E-antropolog © 2020 . Designed by: Livedesign