Antropologie

Referințele la Dali mă excită, pe 09 si 22 februarie, ora 19:00 – Teatrul Arte dell`Anima

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 09 și 22 februarie la cea mai nouă producție, un spectacol cu un mesaj puternic și subtil – „Referințele la Dali mă excită” de Jose Rivera, regia Răzvan Enciu. Vă așteptăm la sediul din strada Făinari, nr 17D!

Realismul magic se împletește armonios cu o viziune proaspătă, tânără, a unor artiști ce reușesc să construiască un basm, o poveste desprinsă din alte vremuri, de pe alte meleaguri…

Gabriela și Benito întâmpină probleme în căsnicia lor când Benito, militar, se întoarce din teren și își găsește soția aparent deconectată de lumea reală. Visele și închipuirile au acaparat-o până la punctul în care are mai multă încredere în ce spune Luna de pe cer decât în soțul ei din realitate. Vecinul ei de 14 ani, Martin, o urmărește și îi oferă romantismul pe care și l-ar dori de la Benito, iar Pisica ei și Coiotul din deșert îi reamintesc în mod dureros ce înseamnă o relație sinceră și fără complicații.

„Referințele la Dalí mă excită” e un spectacol despre singurătate în doi, speranțe neîmplinite și despre cum evadarea în vis poate fi un drum fără cale de întoarcere.

Distribuție:

Gabriela – Bianca Cuculici

Benito – Denis Hanganu

Luna – Alecsandru Dunaev

Martin – Robert Onofrei

Pisica – Carla Mihai

Coiotul – Alexandru Cătănoiu

Regie: Răzvan Enciu

Ilustrație muzicală: Răzvan Enciu

Decor: Andrei Șova

Costume: Iolanda Mutu Jr.

Traducere: Cristina Juncu & Răzvan Enciu

Durata: 1h 30 minute

 Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733060033 sau pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button