CulturaFeatured

Mașina Timpului 12 LIVE pe net

❗ PREZENTARE ONLINE ❗
Marți • 28 aprilie • ora 18:00 • prezintă Cristi Radu
LIVE pe Facebook: Decadance
LIVE pe instagram.com/raidenbucharest
LIVE pe youtube.com/RezistentaUrbana

––––––––––––-

După ce a tot dat ture-n jurul lui sau doar a staționat scurt pe-acolo, Mașina Timpului ajunge în sfârșit în centrul istoric în al 12-lea ceas, pardon, episod! Explorăm câteva locuri din nucleul inițial al capitalei, ne oprim pe străzi și prin piețe să dăm Rewind istoriei strat cu strat. Vedem cum erau pe vremuri Lipscanii și împrejurimile, cum le-a afectat urbanismul interbelic și din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, plus niște intervenții absolut wow din perioada comunistă. Locuri pe care sigur le știi, locuri dispărute de care n-ai auzit, toate aruncate-n blenderul Mașinii Timpului pentru un smoothie urban nice de tot. Te bagi la o ieșeală virtuală, de acasă, în centrul vechi?

IMPORTANT: prezentarea are loc fără public în sală și este în format scurtat, cu selecții relevante din materialul original

❗ SUPORT VOLUNTAR ❗

http://paypal.me/RezistentaUrbana

Dacă vrei să sprijini cu oricât documentarea și promovarea pe bune a Bucureștiului de 13+ ani din perspectiva antropologiei urbane, evoluția orașului livrată ca storytelling ilustrat cu poze vintage și actuale plus informații interesante, tacâmul complet, accesează link-ul de mai sus. Suportul voluntar ține în viață cultura independentă, nefinanțată din alte surse decât crowdfunding. Mulțumim!

––––––––––––-

Un eveniment marca Rezistența Urbană
Cu sprijinul: T H E N O W . trecutul la prezent
Partener: Bucuresti Realist

instagram.com/thenow.ro
instagram.com/decadancebar
instagram.com/bucurestirealist

Related Articles

Back to top button