Antropologie

IMPROFIX – Trupa de improvizație care reunește actori ai mai multor școli de teatru

Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de impro din România.

Teatrul Arte dell`Anima te invită sâmbătă, 08 august, ora 21:00 la Grădina cu Filme, la premiera spectacolului de improvizație a trupei IMPROFIX.

            Vino să vezi un spectacol plin de umor creat pe loc la sugestia ta! Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” , își doresc să te întâlnească.

Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima unește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București.

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.

            Vino să te distrezi alături de trupa IMPROFIX!

            Pentru mai multe informații și programul complet al spectacolelor din perioada următoare, ne poți vizita sau scrie la:

•          Website: http://www.artedellanima.ro/

•          E-mail: teatru@artedellanima.ro  

•          Instagram: https://www.instagram.com/teatrulartedellanima/

•          Facebook: https://www.facebook.com/teatru.artedellanima/

Related Articles

Back to top button