Actualitate

STUDENTSPEARE ediția a III-a caută studenți!!!

STUDENTSPEARE (acum la ediția a III-a) caută 20 de studenți de la orice facultate dornici să-și încerce abilitățile de creator de film!

STUDENTSPEARE este un proiect HEARTH și un atelier dedicat colaborării dintre studenți de la diferite facultăți, în scopul creării unui happening de inspirație shakespeariană și face parte din festivalul Respir Shakespeare, organizat de asociația „HESTUGMA” și ajuns la ediția a XI-a. Tema pentru happening-ul de anul acesta este piesa “A douăsprezecea noapte în 2020” (sau “Cum vă place în casă”).  

Cei selectați vor participa la două întâlniri în care vor căuta să deznoade complexa lume shakespeariană și vor parcurge pașii necesari realizării unui film. În urma acestor întâlniri-atelier, studenții vor forma 5 echipe, fiecare echipă având la dispoziție 10 zile pentru realizarea unui video de 1-3 minute, pornind de la poveștile obținute prin studierea temei centrale.

Rezultatul final va fi difuzat în cadrul festivalului Respir Shakespeare, care va avea loc în perioada 17-19 noiembrie 2020, online.

Desfășurarea atelierelor (live sau online în funcție de măsurile de protecție covid-19 aplicate în perioada respectivă) va fi îndrumată de Sebastian Grama, Natalia Cebanu și Mihai Smeu.

Participarea gratuită. Candidaturile vor fi reținute în ordinea depunerii lor. Condițiile de înscriere sunt obligativitatea de a fi în București în perioada 3-17 noiembrie și dorința de a descoperi noi metode de exprimare.

Dacă vrei să participi, trimite numele, vârsta si facultatea la care ești înscris la adresa de mail asociatiahearth@gmail.com până pe 1 noiembrie.

* Notă: Exprimarea online a intenţiei de participare la atelierele organizate în cadrul „Studentspeare” echivalează implicit cu acordul candidaţilor selectaţi de a figura, prin nume sau/şi imagine personală, în materialele rezultate în urma desfăşurării activităţilor prevăzute în eveniment (film, înregistrare audio, generic).

Related Articles

Back to top button