Actualitate

Club online de Desen: Creativitate, inspiraţie, relaxare

Înscrie-te din 11 noiembrie la Clubul online de Desen: Creativitate, inspirație, relaxare, organizat în seri de miercuri de Fundația Calea Victoriei.

Te distrezi, te relaxezi, dar îți și dezvolți memoria vizuală și coordonarea mână-ochi. Îți sporești puterea de concentrare, atenţia la detalii şi a spiritului de observaţie. Alături de Teodora Vărzaru, sculptor și profesor de desen cu peste 10 ani de experiență, ai toate șansele să-ți cultivi sau să-ți descoperi talentul.

Desenul e o minunată metodă de relaxare, pentru că te îndepărtează de stresul cotidian şi îţi dezvolta imaginatia. La clubul de desen studiezi şi experimentezi tehnici diferite ale artei grafice.

La fiecare şedinţă, faci câte un desen inspirat din fotografii proiectate sau personale, în funcţie de tema zilei.

Uite câteva exemple:

  • Compoziţie cu obiecte geometrice
  • Natură statică. Exerciţiu de linie
  • Studiu: Proporţiile corpului uman
  • Crochiuri – Corpul uman în mişcare
  • Tehnica Ilustraţiei
  • Studiu de perspectivă – Interior / Exterior de casă

Fiecare întâlnire durează două ore şi are loc pe platforma Zoom. La curs ai nevoie de un bloc de desen, diferite creioane, de la H la B, cărbune, creioane albe, pasteluri, creioane aquarelabile, tuş, fine liners. Nu toate sunt obligatorii, dar cu cât ai mai multe materiale, cu atât experienţa practică va fi mai plăcută.

Mai ai nevoie de o sursă bună de lumină în cameră, ca să-i poţi arăta desenul tău lectorului şi să primeşti feedback.

Întâlnirile vor avea loc în fiecare miercuri, de la 19.00 – 21.00. Taxa de participare pentru un modul de 4 întâlniri este de 300 de lei și o poți plăti pe site, aici. Îţi vei putea prelungi abonamentul la club după fiecare 4 întâlniri, dacă vei dori.

Dacă ai și alte întrebări, lasă un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Related Articles

Back to top button