Actualitate

Mașina Timpului 13 | out_takes

Marţi la 19:00 UTC+02 – 21:00 UTC+027–15°C Mai mult noros

Preţ: gratuit

· Durată: 2 ore

Public  · Oricine, cu sau fără cont de Facebook❗

Prezentare disponibilă și LIVE pe fb.com/decadancebar

Mașina Timpului 13 e un episod nou, dar în același timp nu așa de nou al seriei de prezentări atunci vs. acum despre București. E de fapt un mix de outtakes, comparații foto care n-au mai apărut în episoadele anterioare, fie că deja aveam prea multe sau nu se mai potriveau cu conceptul, dar nu sunt cu nimic mai prejos ca cele pe care le-ai văzut. De la Cuza la perioada post-1989, de la rural la urban, de la mahala la cartier de lux, epocile și straturile capitalei se intersectează ca niciodată. Prezintă Cristi Radu (instagram.com/raidenbucharest). Vino să descoperi ce n-ai știut că ai pierdut sau să-ți administrezi un teaser corect pentru prezentările viitoare!

Prima prezentare „Mașina Timpului” cu public de un an încoace se-ntâmplă marți, 9 februarie, de la 19:00 la Decadance. Participarea în sală numai în baza unei rezervări și la liber pe net, detalii organizatorice mai jos, citește cu atenție:

► PARTICIPANȚI. Numărul maxim de participanți în sală e de 35, așezați la mese distanțate corespunzător între ele și de prezentator. Epuizarea locurilor se va anunța oficial aici, pe event.

❗ CUM TE ÎNSCRII? Suni la 0741828489 și-ți rezervi locul. Va trebui să oferi numele și numărul tău de telefon mobil (trebuie să fie valid). Numărul de telefon va fi ținut confidențial și utilizat doar în cazul unei anchete epidemiologice, în condițiile actualei pandemii. Dacă înscrii mai multe persoane, e nevoie de numele și numerele de telefon ale tuturor.

❗ RĂSPUNDERE PERSONALĂ. Prin efectuarea rezervării, declari implicit pe proprie răspundere că, în ultimele 14 zile, nu ai avut și în prezent nu ai simptome asociate COVID-19, că nu încalci regulile privind izolarea/autoizolarea sau carantinarea. Răspunderea se extinde și în cazul mai multor persoane înscrise de o singură persoană.

❗ MĂSURI SANITARE. La intrarea în sală, participanților li se va măsura temperatura, iar cei cu temperatută mai mare de 37,3 grade Celsius nu vor fi admiși. Participanții își vor igieniza mâinile cu dezinfectantul pus la dispoziție. Pe durata prezentării, în incinta Decadance, este obligatorie purtarea măștii de protecție (care să acopere atât nasul, cât și gura) la deplasarea prin restaurant și spre/dinspre toalete.

► SUPORT. Participarea în sală la prezentare se face în baza unui suport voluntar recomandat de 30 lei/persoană, la fața locului. Dacă urmărești pe net și vrei să sprijini cu oricât documentarea și promovarea pe bune a Bucureștiului de 13+ ani din perspectiva antropologiei urbane, evoluția orașului livrată ca storytelling ilustrat cu poze vintage și actuale plus informații interesante, tacâmul complet, accesează http://paypal.me/RezistentaUrbana.

Suportul voluntar ține în viață cultura independentă, nefinanțată din alte surse decât crowdfunding.

Un eveniment marca Rezistența Urbană
Cu sprijinul T H E N O W . trecutul la prezent
Partener Bucuresti Realistinstagram.com/thenow.ro
instagram.com/decadancebar

IMPORTANT: dacă renunți la rezervare, anunță, la același număr de telefon, pentru ca altcineva să poată beneficia de loc/locuri.

Mulțumim!

Related Articles

Back to top button