Evenimente

Curs online de Machiaj, la Fundația Calea Victoriei

Dacă vrei să înveți să-ți pui în valoare frumusețea, nu rata 𝐂𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐜𝐡𝐢𝐚𝐣, susținut de lectorul Valentin Balașa Ario, la Fundația Calea Victoriei.

Din 4 februarie, timp de 2 ateliere organizate în serile de vineri de la ora 19, vei primi sfaturi care te vor ajuta să alegi produse cosmetice cu adevărat de calitate, vei descoperi obiceiurile care îţi menţin tenul frumos, și nu în ultimul rând, vei aplica tips&tricks pentru un machiaj potrivit.  

Fiecare dintre noi are calităţi şi trăsături specifice care pot fi valorificate prin machiajul potrivit. La cursul online de machiaj, fiecare participantă va afla şi va aplica reguli estetice şi trucuri de stil care să îi evidenţieze frumuseţea naturală şi să îi ofere mai multă încredere în sine. Cele două şedinţe sunt concentrate pe tehnici de automachiaj. Vor fi prezentate regulile şi elementele specifice machiajului de zi şi de seară, cu accent pe caracteristicile şi interesele proprii fiecărei cursante.

Subiectele abordate sunt:

  • Adaptarea machiajului în funcţie de tipul de ten şi vârstă. Trusa de machiaj ideală: conţinut – pensule şi accesorii, sterilizarea şi dezinfectarea, reguli de igienă;
  • Forma feţei: corectarea formei cu ajutorul luminilor şi umbrelor. Forma sprâncenelor. Baza de machiaj: alegerea corectă a culorilor şi tehnici de aplicare;
  • Machiajul ochilor şi al buzelor: tehnici de aplicare şi corectare;
  • Trucuri pentru rezistenţa machiajului, greşeli de evitat.

Pentru că la curs vei face exerciţii, te rugăm să-ţi pregăteşti trusa de machiaj, care trebuie să conţină: creion de ochi, creion de buze, fond de ten, mascara, set de pensule, cremă, dischete, beţişoare, demachiant şi oglindă.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou acest curs, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom. Cursul este live, online, interactiv şi nu se înregistrează.

foto:  freepik.com

Lector: Valentina Bălașa Ario

Dată: 4 februarie 2022

Oră: 19:00

Ateliere: 2

Frecvenţă: săptămânal, vineri

Durata: o întâlnire durează 2h

Tip: practic

Varsta minimă: 18 ani

Cost: 200 de lei, pentru 2 întâlniri

Related Articles

Back to top button