Editorial

Titlu: Cum îţi foloseşti vocea în dezvoltarea personală. Curs online la Fundația Calea Victoriei, din 8 decembrie

Din 8 decembrie, la Fundația Calea Victoriei, ai ocazia să înveți cum să-ți folosești vocea ca să obții ceea ce-ți dorești, indiferent de emoții sau de starea de spirit.

Jurnalista Julia Nagy, om de comunicare cu multă experienţă în radio şi televiziune, îţi propune un atelier online intensiv la care să-ţi lucrezi şi să te împrieteneşti cu propria voce, intitulat Cum îţi foloseşti vocea în dezvoltarea personală.

Vocea ta se poate transforma în motorul care creşte încrederea în sine şi poate deschide noi oportunităţi. Memorabilitatea unei voci stă nu doar în tonalitate ci şi în puterea ei de a transmite informaţii, stări şi emoţii.

Ca şi muşchii, vocea se exersează iar transformarea ei poate avea impact pozitiv asupra dezvoltării personale.

Temele celor două întâlniri sunt:

1. Cunoaşte-ţi vocea. Înţelege-ţi respiraţia. Observăm tonalitatea şi inflexiunile vocii. De ce unele voci atrag / Exerciţii de respiraţie şi dicţie.

2. Controlul vocii. Cum poţi amplifica calitatea comunicării folosindu-ţi corect tonul vocii şi momentele de pauză / Exerciţii aplicate pe situaţii de comunicare.

Cursul începe din 8 decembrie, de la ora 19.00 și are loc săptămânal, în seri de miercuri. Poți plăti online taxa de participare – 160 de lei. Cu o zi înainte de data începerii, vei primi pe mail un link cu ajutorul căruia vei accesa cursul pe Zoom.us.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou acest curs, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Related Articles

Back to top button