Evenimente

Primăvara începe cu o reducere de 15% la Fundația Calea Victoriei

Sperăm că eşti bine, deşi perioada pe care o traversăm este dificilă şi atenţia noastră se îndreaptă spre ceea ce se întâmplă în Ucraina. Cu toate astea, ne bucurăm să vedem că există foarte multă solidaritate, că dăm dovadă de empatie şi că suntem dornici să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi zilele acestea.

Fundaţia Calea Victoriei este locul potrivit în care te poţi retrage atunci când simţi nevoia şi, ca să fie puţin mai uşor mai ales acum la început de primăvară, ne-am gândit să-ţi oferim alternative pentru un strop de relaxare.

Ce altceva poate fi mai potrivit decât o listă cu ateliere care au loc atât online cât şi fizic, pentru că ne este dor să ne vedem şi să socializăm. Aşa că nu mai sta pe gânduri şi alege un cadou pentru tine sau pentru femeile din viaţa, beneficiind de reducerea de 15%  pe care ţi-o oferim până pe data de 8 martie inclusiv.

✔Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 1-8 martie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Dacă ai întrebări sau vrei să dăruieşti un curs sau un voucher cadou, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Related Articles

Back to top button