Evenimente

Vorbeşte cu încredere despre tine – How to pitch yourself in 5 minutes, curs online la Fundația Calea Victoriei

„Vreau să comunic mai bine”! Auzim această sintagmă din ce în ce mai des, de la tineri ajunşi pentru prima dată la un interviu, până la profesionişti care vor să îşi dezvolte abilităţile de comunicare.

Din 3 martie, lectorii Fundației Calea Victoriei, Matei Iosipescu și Alexandru Marin, te așteaptă la cursul online Vorbeşte cu încredere despre tine – How to pitch yourself in 5 minutes.

Timp de 3 întâlniri organizate în serile de joi de la ora 19:00, vei pătrunde granular în construcţia strategiei de marketing, promovare personală, public speaking şi viaţa de cuplu.

Cu toţii avem obiective. De cele mai multe ori nu putem atinge aceste obiective singuri, astfel că suntem încurajaţi să colaborăm, iar colaborările noastre sunt profund influenţate de aptitudinile noastre de comunicare. Dintre aceste aptitudini pe unele le-am moştenit de la strămoşii noştri, pe altele le cucerim treptat.

Când colaborăm ne extindem aria de cunoştinţe, devenim mai mult decât eram înainte, iar această colaborare este fundaţia care stă la baza succesului nostru, de la primii Homo Sapiens până la Forbes Top 500 Miliardari. Dar ca să poţi colabora ai nevoie de claritate, de obiectiv, de tehnică şi de public, de Ethos, Pathos şi Logos. Ai nevoie să ştii să trezeşti emoţie acolo unde atâţia alţii s-au lovit de piatră seacă.

Doi experţi, cu formare în organizaţii precum UNICEF România, Shell şi Parlamentul European, Matei Iosipescu şi Alexandru Marin, vin în ajutorul viitorilor specialişti în comunicare.

Vei dobândi abilităţile:

  • De a te prezenta în 60 de secunde cu impact
  • De a purta o conversaţie faţă în faţă şi telefonică convingătoare
  • De a putea livra o prezentare în public
  • De a conduce o discuţie în direcţia în care vrei tu
  • De a câştiga postul acela la interviu

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou acest curs, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom. Cursul este live, online, interactiv şi nu se înregistrează.

Foto: Matheus Bertelli, de la Pexels

Lector: Alexandru Marin, Matei Iosipescu

Dată: 3 martie 2022

Ora: 19:00

Ateliere: 3

Tip: Practic

Cost: 240 de lei, pentru 3 întâlniri

Related Articles

Back to top button