CulturaDiasporaEvenimente

Atelier de Stil vestimentar feminin, la Fundația Calea Victoriei

Fiecare detaliu al imaginii tale spune ceva despre noi. Preferi să fi o apariţie sau doar o prezenţă?

Înscrie-te la Atelierul Online de Stil vestimentar feminim susținut de creatorul de imagine Valentina Bălașa Ario, la Fundația Calea Victoriei, și vei învăța cum să-ți îmbunătățești imaginea. Din 6 ianuarie, de la ora 19:00, timp de 4 întâlniri săptămânale în serile de joi, vei analiza tipurile de conformaţii şi vei afla ce fel de ţinută avantajează un anumit tip de siluetă.

Cei din jur îşi pot forma o impresie despre stilul tău de viaţă, preferinţe, statut social, putere financiară, mediul din care provii, educaţie şi starea de sănătate, pornind numai de la imaginea şi ţinuta ta. La cursul de stil vestimentar, vei afla cum poți să-ți îmbunătăţești aparițiile pas cu pas şi vei învăța cum să-ți îmbogăţești garderoba cu haine care să ți se potrivească şi care să te reprezinte.

La cele patru întâlniri interactive, vei afla informații despre:

1. Codul vestimentar. Normele şi regulile care ne ajută să armonizăm ţinuta pe care o purtăm cu evenimentul la care participăm. Greşelile de stil cel mai des întâlnite.

2. Garderoba de bază şi armonizarea culorilor. Ce piese nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră şi felul în care alegem culorile care ne avantajează. Vom discuta despre cumpărăturile din impuls şi cumpărăturile planificate.

3. Conformaţiile şi ţinutele potrivite fiecărui tip de siluetă. Ce haine trebuie să evităm sau să purtăm, în funcţie de forma corpului.

4. Stilurile vestimentare şi tendinţele în moda actuală. Vom vorbi despre diferenţa dintre stil şi modă şi ne vom identifica personalitatea stilistică.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou acest curs, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Vă rugăm să ţineţi cont de data şi ora la care au loc întâlnirile, cursurile nu se înregistrează. Cu o zi înainte de data începerii, veți primi  un link cu ajutorul căruia veţi accesa cursul pe Zoom.us.

𝐃𝐚𝐭𝐚: 𝟔 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐

𝐎𝐫𝐚: 𝟏𝟗:𝟎𝟎

𝐀𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞: 𝟒, joi

𝐃𝐮𝐫𝐚𝐭𝐚: 𝟐 𝐨𝐫𝐞

𝐓𝐢𝐩: 𝐓𝐞𝐨𝐫𝐞𝐭𝐢𝐜

𝐕𝐚𝐫𝐬𝐭𝐚 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐦𝐚 :𝟏𝟔 𝐚𝐧𝐢

𝐂𝐨𝐬𝐭: 𝟑𝟐𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 (𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟒 𝐚𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞)

Related Articles

Back to top button