CulturaDiasporaEvenimente

Cum să-ţi creezi un mindset de succes, atelier online la Fundația Calea Victoriei

Cum te raportezi la schimbare în viaţa ta? E o oportunitate, un factordezechilibrant, un generator de stres sau un catalizator pentru mai bine?

Participă la Atelierul online Cum să-ţi creezi un mindset de succes, susținut de psihologul Lorelei Nassar, la Fundația Calea Victoriei.

Din 27 ianuarie, timp de 4 întâlniri online, desfășurate în serile de joi, de la ora 19:00, vei invăța cum să creezi un mindset pentru succes.

Ce-ai spune dacă ţi-am propune să devii un om de succes chiar de azi? Știai că mindsetul de succes se poate antrena, ca oricare altă abilitate mentală, iar mintea noastră se comportă în acest proces de învăţare ca un muşchi – exersezi, obţii performanţă!

La finalul acestui atelier vei știi cum să explorezi schimbarea din tine, trasând coordonatele în care ne antrenăm mintea pentru manifestare, abundenţă şi acceptare, cu deschidere către un univers generos.

Temele abordate în cadrul întâlnirilor:

  • Cum funcţionează creierul nostru, ce sunt undele cerebrale şi cum ne antrenăm;
  • Cum scapi de autolimitări şi convingeri auto-sabotoare?
  • Ce este igiena mentală?
  • Tehnici de antrenament mental prin neurotehnologia Hemi Sync de la Institutul Monroe;
  • Meditaţii cu focusare şi manifestare.

Atelierul se va desfăşura în 4 întâlniri, fiecare dintre ele însoţită de feedback, o scurtă meditaţie ghidată şi teme pentru acasă.

Deoarece practica este indispensabilă, nu putem ajunge la matematici înalte doar cu ecuaţia învăţată în clasă! Dar despre asta vom vorbi mai mult împreună în serile dedicate mindset-ului de succes.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou acest curs, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom. Cursul este live, online, interactiv şi nu se înregistrează.

Lector: Lorelei Nassar

Data: 27 ianuarie 2022

Ora: 19:00

Ateliere: 4

Tip: Practic

Cost: 320 de lei, pentru 4 întâlniri

Related Articles

Back to top button