Evenimente

Stil vestimentar masculin: de la garderoba de bază la moda actuală, curs online la Fundația Calea Victoriei

Ai vrea să ştii despre coduri şi stiluri vestimentare, culori, croieli, accesorii sau cum se defineşte eleganţa în moda masculină?

Nu mai pierde timpul și înscrie-te la cursul online Stil vestimentar masculin: de la garderoba de bază la moda actuală, susținut de consultantul de stil Valentina Bălașa Ario, la Fundația Calea Victoriei.

Din 18 ianuarie, timp de 2 ateliere online, în serile de marți de la ora 19:00, Valentina Bălaşa Ario, lector la Fundația Calea Victoriei, îţi va spune care sunt regulile după care te poţi ghida ca să fii întotdeauna îmbrăcat adecvat contextului şi, totodată, să te simţi confortabil în hainele tale.

Când vorbim despre moda masculină, ne uităm în istoria secolului XX şi observăm că aici schimbările de imagine apar mult mai lent decât în moda feminină, care a operat transformări spectaculoase într-un timp foarte scurt. Vom observa împreună acest fenomen, înţelegând paradigmele sociale care au generat schimbările din modă.

Dacă vom compara garderoba unui bărbat cu garderoba unei femei, vom constata că domnii au mult mai puţine lucruri, iar garderoba masculină se bazează pe confort şi consistenţă.

Acest atelier de stil vestimentar masculin oferă informaţii despre construirea garderobei de bază, armonizarea culorilor şi a texturilor, clarifică regulile de cod vestimentar potrivite cu orice situaţie. Vom mai vorbi despre personalitatea stilistică şi tendinţele din moda actuală.

La cele două întâlniri ale atelierului de stil vestimentar masculin vorbim despre:

1. Secretele codului vestimentar – Reguli de stil. Garderoba de bază. Analiză vestimentară

2. Culori potrivite tipului de ten. Texturi. Conformaţii. Stiluri vestimentare. Istoria modei

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou acest curs, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom. Cursul este live, online, interactiv şi nu se înregistrează.

Lector: Valentina Bălașa Ario

Dată: 18 ianuarie 2022

Oră: 19:00

Ateliere: 2

Frecvenţă: săptămânal, marți

Durata:  o întâlnire durează 2h

Tip: Teoretic

Varsta Minimă: 16 ani

foto: https://www.pexels.com/

Related Articles

Back to top button