Antropologie

Mașina Timpului 12 x centrul vechi [bis]

După ce a tot dat ture-n jurul lui sau doar a staționat scurt pe-acolo, Mașina Timpului ajunge în sfârșit în polul distracției bucureștene actuale – centrul istoric – în al 12-lea ceas, pardon, episod! Explorăm câteva locuri din nucleul inițial al capitalei, ne oprim pe străzi și prin piețe să dăm Rewind istoriei strat cu strat. Vedem cum erau pe vremuri Lipscanii și împrejurimile, cum le-a afectat urbanismul interbelic și din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, plus niște intervenții absolut wow din perioada comunistă. Locuri pe care sigur le știi, locuri dispărute de care n-ai auzit, toate aruncate-n blenderul Mașinii Timpului pentru un smoothie urban nice de tot.

Așa cum te-ai obișnuit deja, trecem prin toate epocile cu ajutorul comparațiilor acum vs. atunci explicate de Cristi Radu pentru a înțelege de ce spațiul urban a ajuns așa cum îl știm în prezent. Te bagi la o ieșeală în centrul vechi? Ne vedem joi seara, pe 12 martie, de la 7:30 PM la Victoria Hub, într-o casă de la 1880 pe Calea Victoriei!

––––––––––––-

Suport voluntar: 25 lei

Un eveniment marca Rezistența Urbană
Cu sprijinul: T H E N O W . trecutul la prezent
Partener: Bucuresti Realist

instagram.com/raidenbucharest
instagram.com/thenow.ro
instagram.com/bucurestirealist

IMPORTANT: pentru eveniment nu se primesc rezervări, locurile sunt limitate și se ocupă pe principiul „primul venit, primul așezat”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button