Retreat ”Puterea dorintei”

19 februarie 2020 Andrei Constantin Slavuteanul Antroplogie sociala
retreat mindfulness puterea dorintei

Retreat de 3 zile cu psihoterapeut Aida Ivan

Cand?

27 – 29 martie 2020 

 

Iti doresti cu adevarat o schimbare in viata ta? Sau mai multe? Iti doresti poate o mai buna situatie financiara? Sau poate o relatie implinita? Sau orice altceva crezi tu ca e important in clipa aceasta pentru tine. 

Sunt sigura ca ti-ai mai pus si pana acum dorinte, insa ele nu s-au implinit intotdeauna. Desi, stii vorba aceea: Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample. Ei bine, mie de multe ori mi s-a intamplat exact asa- fara sa stiu prea bine cum si nici nu era neaparat ce imi doream de fapt. Asa ca, am inceput sa studiez domeniul ” dorintelor” si astfel am aflat secretul ce sta in spatele acestui proces. Am aflat cum si de ce unele dorinte nu se implinesc, dar si cum sa fac pentru ca dorintele sa se implineasca- toate dorintele, din orice domeniu. Important este doar sa cunosti reteta si sa respecti ordinea ingredientelor. 

Asadar, ce vom face? 

Vom petrece impreuna 3 zile in care ne vom analiza dorintele, vom invata care sunt etapele, intrebarile si caile de implinire a lor, ne vom asculta unii pe altii si vom invata din experientele traite, vom face liste, vom discuta individual cu oricine isi doreste aceasta si vom medita folosind o tehnica speciala de meditatie.

Pentru cei ce ma cunosc deja nu va fi nicio surpriza faptul ca, evident, vom avea si o jumatate de zi de tacere. Deoarece in tacere ne vorbeste inima noastra. Iar ea are toate raspunsurile.

Unde vom merge?

 La munte (Busteni/ Predeal)

Cat costa?  

 

680 ron/pers

Pretul include- cazare cu mic dejun si cina 

activitatile de grup si individuale

Pune-ti o dorinta si te ghidam sa devina realitate!

Inscrieri in retreat-ul de mindfulness Puterea dorintei se fac aici.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
E-antropolog © 2021 . Designed by: Livedesign